Kleding en veiligheid

PBM:
In de wetgeving is via de ARBO voorgeschreven dat het bedrijfsleven voor een optimale persoonsbescherming tijdens werkzaamheden moet zorgen.
Hiervoor is inmiddels een groot assortiment aan producten leverbaar voor diverse toepassingen en branches. Bemu Plus levert een volledig pakket aan kwalitatief hoogstaande Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). Hierbij hebben we de meest voorkomende artikelen via onze webshop beschikbaar. Hier vindt u werkhandschoenen, veiligheidsschoenen , gelaats-, gehoor- en ademhalingsbescherming en veiligheidskleding. Mocht u het juiste artikel daarbij niet tegenkomen, dan kunnen we het in de meeste gevallen op korte termijn alsnog voor u regelen.

Kleding

Voor een bedrijf betekent de juiste kleding en veiligheidsartikelen niet alleen bescherming tijdens werkzaamheden, maar het geeft het bedrijf ook een professionele uitstraling. Het kledingassortiment van Bemu Plus bestaat uit een complete lijn bedrijfskleding van diverse kwaliteitsmerken. Hierbij hebben we een handzaam kledingboekje samengesteld, waarin u eenvoudig en snel een keuze kunt maken. Om uw uitstraling te personaliseren bieden we de mogelijkheid om uw bedrijfslogo op uw kleding te bedrukken of borduren.

Veiligheid en keuring

Om de arbeidslocatie zo veilig mogelijk te maken, zijn er diverse artikelen leverbaar die gevaren signaleren of bestrijden. Denk hierbij aan pictogrammen, afzetlint, maar ook brandblussers en EHBO artikelen. Ook deze artikelen zijn via onze webshop te bestellen.

 

Bemu Plus beschikt over een werkplaats met testapparatuur waar reinigingmachines en ander werkmaterieel gekeurd en onderhouden worden.
Om de wettelijke keuringen niet te vergeten, heeft Bemu Plus voor iedere afnemer de mogelijkheid om de machines in een keuringstraject op te nemen.
Via deze website kunt u eventuele keuringen en reparaties aanvragen en volgen, waarbij we de mogelijkheid bieden om ook de extern te onderhouden apparatuur in het signaleringssysteem op te nemen.

Contact