Reiniging & hygiëne

Reiniging & hygiëne is onze core business. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van reiniging & hygiëne en een grote diversiteit aan businesspartners hebben we veel kennis in huis en bovendien een groot leveringspakket. Hierdoor heeft Bemu Plus altijd een antwoord op uw vraag of een oplossing voor uw probleem. Zowel op gebied van dagelijkse reiniging als specialistische reiniging heeft Bemu Plus kennis en kunde in huis om u als klant te helpen. Daarnaast zorgt een goede voorraad en een snel distributiesysteem voor de juiste producten op de afgesproken tijd en plaats.

Cursussen

Meerdere malen per jaar worden er, vanuit de vestiging in Waalwijk, branchespecifieke cursussen gegeven op schoonmaak- en hygiënegebied. In samenwerking met onze businesspartners, worden afnemers op de hoogte gebracht van de vernieuwingen in de reinigingsbranche. Er wordt daarbij vaak tijd en ruimte vrijgemaakt om de nieuwe producten en machines zelf te testen en daarbij te ondervinden hoe de juiste producten kunnen bijdragen aan een efficiënte reiniging.

Oplossingen

Mocht er op locatie zich een reinigingsprobleem voordoen, dan zijn we altijd bereid om onze expertise voor uw oplossing in te zetten. Vaak kunnen we voor u de juiste methode aandragen, doordat we onafhankelijk advies kunnen geven. We denken verder dan alleen chemie en hebben veel reinigingsmachines en middelen in ons pakket waarmee we u veel diverse schoonmaakactiviteiten kunnen laten uitvoeren.

Het leveringspakket bestaat uit reinigingsproducten, (hygiënisch) borstelwerk, papier- en plastics en schoonmaakhulpmaterialen. Vanuit het magazijn in Waalwijk zijn de meest courante artikelen direct leverbaar.

Contact